Отдаване под наем

Отдаване под наем

НАТАЛИЯ ХОУМ- ГАРАНТ ЗА ЮРИДИЧЕСКАТА ЗАЩИТЕНОСТ НА КЛИЕНТА

Tърсите имот под наем?
Ние не само ще намерим Вашия нов дом, но ще Ви помогнем с юридически съвети, в преговорите за уточняване условията за наемане и при евентуални проблеми възникнали по време на периода и след това.

На какво да се обърне внимание:
1. Размер на наема и включени разходи: Каква е месечната наемна цена и какви допълнителни разходи (комунални услуги, интернет, телевизия) се покриват от наемателя.
2. Депозит и условия за връщането му: Обикновено се изисква депозит, който се връща при изтичане на договора, ако апартаментът е в добро състояние.
3. Срок на наема и условия за прекратяване: Важно е да се знае за колко време се сключва договорът и как може да бъде прекратен от всяка страна.
4. Инвентарен списък: Ако апартаментът е обзаведен, трябва да има точен списък на мебелите и оборудването.
5. Правила за поддръжка и ремонти: Какви са отговорностите на наемателя за поддръжка и как се уреждат евентуални ремонти.
6. Ограничения и правила на сградата: Важно е да се знаят всички ограничения, като например домашни любимци, шум, достъп до общи части.
7. Документация и договор: Наемният договор трябва да бъде писмен и да включва всички условия и правила, посочени по-горе.
8. Проверка на състоянието на имота: Преди подписването на договора е добре да се направи задълбочен оглед на имота за евентуални повреди или проблеми.
9. Застраховка: В някои случаи може да се наложи и застраховка на имуществото.

Ние съдействаме при издаването и осигуряването на нужните документи, за да протече целият процес гладко. Нашите документи и договори за наем са изготвени от юристи с дългогодишен опит в тази сфера.
Ако нямате необходимите знания, опит и информация, за да определите пазарната стойност на жилището, което търсим, ние ще Ви консултираме напълно обективно, защото следим ежедневно цените на имотния пазар.
С нас намирането на имот ще се превърне в приятно преживяване, изпълнено с много усмивки и положителни емоции!


Отдавате имот под наем?
Ако не сте сигурни, откъде да започнете, разчитайте на нашето професионално съдействие!
Процесът на отдаване под наем изисква внимание към детайлите и систематичен подход, за да се осигури надежден наемател за вашия имот.

Какво можете да очаквате от своя брокер:
- Първоначален оглед на предлагания имот и професионално заснемане /фото, видео/;
- Разясняване на процеса по отдаване и уточняване на работата, която предстои;
- Подготвяне на пазарен анализ и препоръка за офертна цена;
- Реклама на Вашия имот и целенасочени маркетингови стратегии за привличане на потенциални наематели;
- Координация и осъществяване на огледи на Вашия имот
- Водене на преговори, договаряне на условия по договора;
- Изготвяне на договор за наем;
- Като ваш брокер, ние гарантираме отговорно отношение, експедитивност и защита на вашите интереси.Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Приемам