Покупки на имоти

Покупки на имоти

НАТАЛИЯ ХОУМ- Вашият доверен брокер при покупка на имот!

Посредничеството при покупка на имот е първата услуга в портфолиото на Наталия Хоум– затова усилията ни са насочени към предоставяне на пълноценна и качествена услуга. Ние знаем, че вие държите изключително много на собствеността върху недвижими имоти и разбираме важността на всяка трансакция, която извършва с тях. 

В Наталия Хоум работят специалисти, които благодарение на уменията си и специализираните тренинги могат да отговорят на специфичните изисквания на всяка сделка. Правилното управление на една покупко-продажба е важен процес, който нерядко бива подценяван, а познаването в дълбочина на материята се проявява в критични ситуации.

Какво можете да очаквате от своя брокер в процеса по Покупка на имот?!

- Първоначална консултация относно бъдещата покупка на Вашия имот;
- Проучване на пазара и предлагане на имоти, отговарящи на Вашите критерии;
- Консултация относно избора Ви на имот;
- Детайлизиране параметрите на търсения от Вас имот, приоритизиране на изискванията и уточняване на потенциални компромиси;
- Провеждане огледи на имоти, към които проявявате интерес;
- Разясняване на процеса по покупка и уточняване на работата, която предстои;
- Събиране на документация за избрания от Вас имот за покупка, проверка на собствеността;
- Събиране на документация необходима от Ваша страна за сделка;
- Консултация и помощ при избор и договаряне на условията с кредитираща институция;
- Координация на преговорите със собственика на имота, договаряне на депозит;
- Водене на преговори, договаряне на цена и други критични условия по сделката;
- Изготвяне на предварителен договор;
- Подготвяне на документация, с помощта на адвокат на Явлена, за нотариално изповядване на сделка;
- Координация на нотариалното изповядване на сделката и присъствие на сделката на Вашия брокер;
- Съдействие, относно предаване владението на имота.

Наталия Хоум координира и подсигурява правно и документално целия процес по покупко-продажбата. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ БРОКЕР ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ В СТРОЕЖ?

Много хора се чудят ,защо да се доверят на консултант, когато искат да купят нов дом. В крайна сметка, не е ли по-лесно и по-евтино да се вземе директно от строителя? 
Изборът на нов дом е вълнуващ, но и сложен процес, особено когато става дума за имот в строеж. В такива моменти, навигирането през сложностите на строителния процес може да бъде улеснено от опитен брокер. 
Истината е, че работата с квалифициран специалист на недвижими имоти може да предложи редица неочаквани предимства. 

Ето защо е препоръчително да се обърнете към нас, а не директно към строителя:
- Експертни знания за пазара: Брокерите разполагат с дълбоки познания за текущите пазарни тенденции, цени и наличност. Те могат да ви насочат към най-добрите оферти и да ви спестят време и пари.
-  Преговорни умения: Професионален брокер може да преговаря за по-добри условия на покупка от ваше име, включително цена, срокове за плащане и допълнителни подобрения.
-  Юридически знания: Покупката на имот съдържа сложни юридически процедури. Брокерите са запознати с необходимите документи, закони и регулации, което може да ви предпази от потенциални правни проблеми.
 - Достъп до ексклузивни оферти: Някои имоти са налични само чрез брокери. Работата с брокер ви дава достъп до ексклузивни пазарни оферти, които може да не намерите другаде.
-  Спестяване на време и усилия: Намирането на идеалния дом може да отнеме много време и усилия. Брокерът може да направи търсенето за вас, като ви предостави предварително подбрани оферти, които отговарят на вашите критерии.
 - Проследяване на строителния процес: Ние осигуряваме регулярни обновления и проверки на строителния процес, за да се уверим, че всичко върви по план. Това гарантира, че вашият нов дом ще отговаря на всички уговорени стандарти и качество.
-  Защита на клиентски интереси: Като ваш представител, нашият приоритет е защитата на вашите интереси. Ние се уверяваме, че всички договорни условия са спазени и че вашите права като купувач са защитени през целия процес.
 - Професионално съветване: От началото до края, ние предоставяме експертни съвети за всички аспекти на покупката - от избора на локация до финализирането на сделката. Нашата цел е да осигурим, че вземате най-добрите възможни решения.
 - Улесняване на комуникацията: Може да се окаже трудно да поддържате ефективна комуникация със строителните компании, особено при езикови бариери или технически детайли. 

Изборът на дом не трябва да бъде стресиращ процес. С нашата помощ, можете да се насладите на вълнението от избора на нов дом, без да се притеснявате за детайлите. Ние сме тук, за да ви водим през всеки етап, гарантирайки, че пътят към вашият нов дом е гладък и безпроблемен.
Изборът между директна покупка от строителя и работа с брокер зависи от вашите лични предпочитания и нужди. Важно е да помните, че брокерът е там, за да служи на вашия интерес и да направи процеса на покупка по-лесен, по-бърз и по-изгоден за вас.Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Приемам